Hedehusene er min by

Baldersbrønde, Hedehusene.
Klubpædagog i Charlotteager. 47 år

Når Nina kommer hjem til Hedehusene efter en weekend hos kæresten i jylland, føler hun sig hjemme. Det er her, hun hører til. Det er hendes base gennem mere end 25 år. Det er her Ninas to børn er vokset op og har gået i skole. Det er her, Nina har været aktiv i foreningslivet gennem alle årene, og i dag er bestyrelsesmedlem i Hedehusene Idrætscenter. Og så er det her, Nina arbejder som pædagog i fritids- og ungdomsklubben 5’eren i Charlotteager med tæt samarbejde med Charlotteskolen.

Nina har derfor et godt kendskab til Hedehusene som borger, forælder og ansat. Det kendskab vil Nina bruge, så flest mulige borgere fra byen får et talerør ind i byrådet samtidig med, at borgerne i det lokale nærmiljø i højere grad inddrages.

Hedehusene er min by og sikke en udvikling, den har været igennem. Vi skal kombinere den gamle og nye by – og være klar til en masse nyt. Mangfoldigheden er vores styrke. Jeg elsker byerne i vores kommune med det lokale handels- og foreningsliv men også de åbne vider og vore skønne naturområder.

Og så er Nina gode venner med Mogens Lykketoft, som hun ved flere valg har hjulpet i folketingsvalgkampe. Her har Nina været helt med inde i maskinrummet, når der skulle campaignes.