Ingen skal efterlades tilbage på perronen

Landsbygaden, Sengeløse. Faglig sekretær i
Chaufførernes Fagforening. 62 år

Nogen kender måske Hugo bedre som mr. Sengeløse. Han er nemlig født, opvokset og bosiddende i byen. Og så har han repræsenteret området gennem de sidste 12 år i byrådet.

Det vil han gerne fortsætte med. Men Hugos hjerte banker ikke kun for Sengeløse. Det banker også for de svageste. Derfor vil Hugo gerne have, at kommunen udvikler sig i en mere solidarisk retning. Alle skal med. Ingen skal efterlades tilbage på perronen. For Hugo betyder det, at alle får mulighed for at tage en uddannelse. At man kan få et langt og godt liv på arbejdsmarkedet. Og at man hjælpes tilbage i arbejde efter sygdom. Fordi uddannelse og arbejde giver frihed og muligheder for den enkelte.

I min opvækst på landet, så jeg stor forskel på rig og fattig. Jeg så, at høj og lav status slog igennem i alle livets forhold. De oplevelser, kombineret med mit faglige aktive virke på arbejdspladserne har formet den socialdemokrat, jeg er i dag. Alle skal have en chance. De, der kan hjælpe, skal hjælpe, så dem, der ikke selv formår, også er en del af fællesskabet.

Hugo er gift med ungdomskæresten Judy. Har fem børn og to børnebørn. Han har både arbejdet som brandmand og buschauffør. Og så har Hugo kørt tværs over USA på Harley.

Det siges også, at Hugo har en veludviklet humoristisk sans. Det afviser han dog på det alvorligste.

Jeg er desværre både senge- og skægløs.