Giv os trygheden tilbage i byrummet

Sankt Ibs Allé, Taastrup.
Sekretær i Kræftens Bekæmpelse. 44 år

Anne Mette har nærmest fået socialdemokratisk politik ind med modermælken. Værdier som retfærdighed og ansvarlighed samt tryghed og fællesskab står derfor stærkt hos Anne Mette. Og så er Anne Mette tilmed født og opvokset i Taastrup, hvor hun i dag fortsat bor med sin mand og to piger. Hun kender derfor kommunen på godt og ondt.

Vi har en fantastisk kommune. Dejlige grønne områder, god infrastruktur, mange indkøbsmuligheder, attraktivt foreningsliv og spændende kulturtilbud. Det skal vi holde fast i. Det gør vores kommune helt unik.

Men der er også mange, der oplever en stigende utryghed. Desværre. Unge med en truende og voldelig adfærd skal vi ikke acceptere. De
skal ikke have lov til at stjæle byrummet fra os andre.

Anne Mette mener derfor, at der er behov for at styrke det forebyggende arbejde, sikre gadeplansmedarbejdere og et mere synligt politi. Et nærpoliti der kender vores område og er tilstede lokalt.

Med byrådsarbejdet følger også en anden vigtig opgave. Hvert år indvier Anne Mette børnefestivalen Callisto, der kalder sig Danmarks mindste festival, selvom den hvert år er et stort tilløbsstykke for de mindste og deres familier i kommunen. Og så er Anne Mette også engageret i kræftsagen, hvor hun udover sit job også er indsamler hvert år blandt andet ved arrangementet ”Stafet for livet”.