Borgerne skal inddrages i beslutningerne

Taastrup Hovedgade, Taastrup.
Socialrådgiver og afdelingsleder i Høje-Taastrup. 33 år

For Malene er det klart: Kommunen er borgernes hjem. Borgerne skal derfor inddrages i beslutningerne, så det bliver et lokalt fællesskab med mening for den enkelte. Hun vil arbejde for, at borgere i højere grad bliver til medborgere, der kan præge de lokale vilkår og fællesskaber.

Og så stiller Malene op til kommunalvalget, fordi hun politisk og fagligt har noget at byde på. Som socialrådgiver arbejder hun eksempelvis dagligt med social- og beskæftigelsesområdet.

Høje-Taastrup har mange unge ledige uden uddannelse. De unge er vores fremtid. Og derfor skal vi knokle for dem nu og sørge for, vi har kommunale tiltag, der kan støtte dem bedst muligt.
Malene er tidligere jyde, men har fundet sig godt til rette i Taastrup. For som Malene siger, så er her en fin balance mellem en hyggelig by med lokalt liv - hvor vi hilser godmorgen, når vi møder en fremmed - og samtidig muligheden for hurtigt at komme til hovedstaden.

Malene vil gerne indrømme, at hun var lidt rodløs som ung. Men hun fandt et sundt fællesskab i volleybold, som hun har spillet en del år blandt andet ved DM. Ligesom hun også tidligere har været engageret som elevrådsmedlem og frivillig i Headspace. I dag ligger det lidt lavt med volleybolden. Til gengæld bliver der i ny og næ spillet høj musik akkompagneret med sang og dans.