Folkeskolen: Mere trivsel - færre test

Rødhøjgårdsvej, Taastrup.
Specialkonsulent i økonomi i Ishøj 
Kommune. 45 år

Med tre børn i skolealderen og med god erfaring som skolebestyrelsesmedlem på Borgerskolen er Thomas om nogen folkeskolens mand. Mildt sagt er Thomas stærkt optaget af, at vi får en lokal folkeskole, hvor der er mere tid til den enkelte elev. Alle børn skal ses og høres. Og så kan der for Thomas’ skyld godt skrues ned for test-regimet i skolen, så der i stedet kan fokuseres mere på trivsel og høj faglighed.

Thomas’ værdipolitiske kompas peger på fællesskab. Fordi det er gennem et stærkt velfærdssamfund, at vi skaber tryghed og muligheder for både børn, voksne og ældre.

For mig betyder Høje-Taastrup rigtigt meget. Udover at det er min hverdag, er det her, hvor mine børn er opvokset og går i skole og til fritidsaktiviteter. Derfor vil jeg arbejde for, at vi får et stærkt lokalt fællesskab.

Thomas er i øvrigt stor sportsentusiast. Både som deltager og tilskuer. Så hvis du har set Thomas før, kan det være, når han har spillet badminton i Taastrup, lufter labradoren i Røjlegrøften eller står på lægterne på Brøndby Station. Derudover er han stor landsholdsfan og har en tradition med sin far om at se alle hjemmekampene sammen.