Det sunde valg skal være det lette valg

Vibevej, Taastrup. Administrativ leder. 54 år

Vores postnummer og uddannelse skal ikke være afgørende for, hvor langt vi lever. Og vores livskvalitet. Det er det desværre i dag. Derfor skal vi gøre noget ved den stigende ulighed i sundhed.

Claus er både kandidat til kommunalvalget og regionsvalget i november. Og hans vigtigste mærkesag er derfor en fri og lige adgang til sundhed. Det gælder også tandplejen.

Høje-Taastrup er ved at blive en glemt udkant i regionen. Det skal ændres. Jeg vil bygge bro mellem region og kommune, både når det gælder sundhed, infrastruktur og uddannelse. Det lykkes bedst med et stærkt socialdemokratisk mandat i regionsgården og på rådhuset.

Claus er opvokset i kommunen. Og han har i dag tre drenge sammen med Kirsten, der alle bor i kommunen, ligesom Claus’ oldeforældre gjorde det. Claus har dog ikke kun et lokalt fokus på Vestegnen. Han har også internationalt udsyn. Han er nysgerrig på andre kulturer og har sammenlagt boet i udlandet i mere end syv år i syv forskellige lande.

Et af de lande var USA, hvor den store ulighed står stærkt indprentet hos Claus. Det besøg har bekræftet Claus i troen på fællesskabet og kampen mod ulighed. Generationer af danske socialdemokrater har skabt verdens bedste samfund. Derfor er Claus socialdemokrat.